Premii Bătălia Portarilor Galați/Târgu Mureș

Publicat pe Publicat în News, Noutati

Apropierea tot mai rapidă de primele concursuri din 2019 vine cu o veste importantă pentru cei ce vor participa pe data de 11 mai la Galați și pe data de 19 mai la Târgu Mureș. Astfel, staff-ul Bătălia Portarilor are plăcerea să anunțe premiile ce vor fi acordate celor mai buni 3 portari din fiecare categorie de vârstă, de la cele două ediții:

  1. Locul 1: Ocupanții primei trepte a podiumului vor fi răsplătiți cu o pereche de mănuși de portar RG Snaga Teide și o pereche de mâneci antiabrazive marca RG, perfecte pentru sezonul de vara. Atestarea rezultatelor excepționale se va face printr-un trofeu, o medalie și o diplomă. Totodată, câștigătorii fiecărei categorii de vârstă vor beneficia de intrare liberă la concursul din București din Iunie 2019 (detaliile referitoare la ediția de la București urmând a fi postate în curând).
  2. Locul 2: Cei ce vor urca pe a doua treaptă a podiumului vor fi recompensați cu o pereche de mănuși RG Snaga Teide, urmând ca atestarea rezultatelor să se facă printr-o diplomă și o medalie.
  3. Locul 3: Cei ce vor completa podiumul vor pleca acasă cu o bluza de portar marca RG, însoțită de o diplomă și de medalia de bronz a competiției.

Înscrie-te și demonstrează tuturor că ești CEL MAI BUN portar din țară la categoria ta de vârstă! Urcă pe prima treaptă a podiumului pentru a arăta tuturor că talentul, munca și devotamentul vor triumfa întotdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *