Interviu cu Nedelcu Narcis, dublu câștigător al Bătăliei Portarilor

Publicat pe Publicat în News, Noutati

Staff-ul Bătălia Portarilor România vă aduce un nou interviu în exclusivitate cu un fost câștigător al concursului. Narcis Nedelcu, unul dintre remarcații anilor precedenți datorită stilului spectaculos și jocului excelent de picior, a rememorat trăirile din concursul Bătălia Portarilor.

Narcis și-a demonstrat valoarea în repetate rânduri, urcând pe prima treaptă a podiumului de două ori, la ediția din 2015 și 2017, în timp ce în 2016 a fost eliminat în sferturile de finală de cel ce avea să câștige concursul.

Staff: Salut, Narcis! Spune-ne înainte de toate cum ai aflat de concursul Bătălia Portarilor și ce te-a determinat să te înscri?

Narcis: Am aflat de concurs de pe facebook. Am vrut să particip deoarece și colegii mei se înscriseseră și doream să facem toți o figură frumoasă.

Staff: Ce impresie ți-a lăsat concursul după prima ediție? De la organizare, la adversari (nivelul lor de pregătire) și până la emoțiile pe care le-a trezit concursul. Au fost trăiri mai intense decât te așteptai sau a fost totul floare la ureche?

Narcis: Am avut foarte mari emoții când am văzut terenul plin de portari talentați la toate vârstele. Organizarea a fost foarte bine pusă la punct. Cele mai intense trăiri au fost în semifinală și în finală pentru că am avut adversari foarte bine pregătiți.

Staff: Dacă ar fi să compari prima ediție la care ai participat cu ultima există vreo diferență din punct de vedere al emoțiilor sau sunt aceleași la fiecare ediție?

Narcis: Emoțiile nu dispar de la o ediție la alta pentru mine. Sunt aceleași pentru că îmi doresc să urc mereu pe prima treapă a podiumului și este normal să existe presiune și emoții în acest caz.

Staff: Consideri ca Bătălia Portarilor te-a ajutat și în cariera de portar sau crezi că meciurile oficiale și concursul nu au puncte comune?

Narcis: Din punctul meu de vedere cel mai mare câștig pe care îl aduce concursul este jocul de picior. Acest concurs impune un joc de picior excelent, lucru care pe mine m-a ajutat mult și în meciurile oficiale. În concluzie, concursul este un ajutor mare pentru portarii participanți.

Staff: Ce calități crezi că trebuie să întrunească un portar pentru a câștiga Bătălia Portarilor?

Narcis: Trebuie să aibă un joc de picior excelent și multă încredere în ei!

Staff: Ca fost câștigător al Bătăliei Portarilor, ce sfaturi ai da viitorilor concurenți și portarilor care nu sunt convinși să se înscrie?

Narcis: Singurul lucru pe care l-aș spune ar fi să aibă încredere în ei și să muncească pentru ceea ce își doresc.

Staff: Organizatorii concursului spun că finala din 2015 a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la Bătălia Portarilor! Povestește-ne puțin ce ai simțit în timpul jocului.

Narcis: Acea finală a fost foarte intensă datorită adversarului meu, Antonio Boia. Antonio a făcut o figură frumoasă, a fost foarte dificil să îl înving! Căldura foarte mare din acea zi și oboseala și-au spus cuvântul, mai ales în repriza a doua, dar mă bucur că am reușit să trec peste și să câștig acea finală. Țin minte că îmi tremurau picioarele și în timpul meciului și chiar la câteva zeci de minute după sfârșitul lui.

Echipa “Bătălia Portarilor” îi mulțumește lui Narcis pentru amabilitatea de a discuta cu noi și de a împărtăși cu dumneavoastră din experiența și trăirile lui în concurs și îi urează succes pe mai departe în tot ceea ce va întreprinde.

Vă așteptăm și pe voi să participați și să demonstrați tuturor de ce sunteți în stare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *