Despre noi

Cum a început totul….

„Bătălia Portarilor” este un concept cunoscut în Spania, acolo unde a fost organizat pentru prima oară acest concurs fascinant pentru portari.
Organizatorii sunt doi portari, Cristi Mitrea și Ciodar Răzvan, care au avut dorința de a face acest concurs cunoscut și în România. Toți participanții au fost cu adevărat impresionați, venind în număr din ce în ce mai mare în fiecare an, lucru care sperăm să se întâmple și de această dată la cea de-a III-a ediție a „Bătăliei Portarilor”.
Dacă încă nu ați aflat care este scopul acestui joc, vrem să vă aducem la cunoștință că toți participanții, de la mic la mare, au posibilitatea de a încerca un concurs antrenant, conceput special pentru portari, care să fie combinat cu distracție, adrenalină, motivație, dorința de a fi cel mai bun, socializare, legarea unor frumoase prietenii și nu în ultimul rând, foarte multe premii. A avea curajul să te înfrunți cu cei mai buni portari, veniți din toate colțurile țării, dovedește pasiunea pentru fotbal și dorința de a face ceva cu adevărat deosebit. Acest concurs a primit cu brațele deschise jucători din Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Tg Mureș, Baia Mare, București, iar în cadrul „bătăliei” lupta s-a dat chiar și între portari din liga I și a II-a a fotbalului românesc (ex. Dragoș Plopeanu- FC Oțelul Galați, liga I; Vlad Niculescu- FC U Cluj, liga I; Ciuculescu Ștefan- CSM Reșița, liga a II-a).
Acest consurs vă va face să vă întreceți pe voi înșivă, să căpătați o mai mare încredere în forțele proprii, să ieșiți din rutina zilnică și din zona de confort, încercând să înfruntați cât mai mulți portari foarte talentați și capabili. Încercați ceva unic în România, dedicat exclusiv portarilor.
Promitem că, ajutați de voi, să ducem rolul de portar la un alt nivel!