Câștigători Bătălia Portarilor Galați 2019

Publicat pe Publicat în Noutati

Odată cu încheierea ediției de la Galați din data de 11 mai, echipa Bătălia Portarilor are plăcerea să anunțe și totodată să felicite câștigătorii de la fiecare categorie de vârstă:

Categoria 7-9 ani: Moldoveanu Ninel

Mezinii competiției au oferit un spectacol de zile mari reușind cu brio să își mascheze vârsta fragedă și lipsa de experiență. Astfel că finala dintre Ninel Moldoveanu și Alexandru Aldea a fost una disputată în care ambii concurenți au trecut peste emoțiile primei participări la Bătălia Portarilor România. Podiumul a fost completat de Toea David Daniel.

Categoria 10-12 ani: Nazîru Sorin Florin

Categoria ce a adunat portari cu puțin peste un deceniu de viață a fost cea mai disputată, pentru a urca pe prima treaptă a podiumului luptându-se 25 de concurenți. În cele din urmă câștigătorul s-a hotărât în finala dintre Munteanu Darius  Andrei și Nazîru Sorin Florin, cel din urmă impunându-se și cucerind trofeul de cel mai bun portar la categoria sa de vârstă. Podiumul a fost completat de Toma Mihnea Gabriel.

Categoria 13-15 ani: Poenaru Antonio Mihai

Categoria de mijloc din punct de vedere al vârstei a adunat la start 23 de concurenți. Băieții, foarte bine pregătiți au ridicat publicul în picioare cu parade senzaționale și șuturi ce ar face invidios și un jucător de câmp. Finalul competiției l-a găsit pe Antonio Mihai Poenaru în mâini cu trofeul decernat celui mai bun portar la categoria de vârsta 13-15 ani, podiumul fiind completat de Marius Alexandru Rența (locul II) și Pletea Teodor (locul III).

Categoria 16-18 ani: Alexandru Rareș Petru

Îndrăgostiți de fotbal, baieții aflați aproape de sărbătorirea majoratului au trecut și ei prin emoțiile oferite de Bătălia Portarilor. Cu toate acestea, experiența acumulată i-a făcut pe aceștia să își țină emoțiile în frâu și să uimească spectatorii cu parade de excepție și multe scuturări ale păianjenului. La final, Rareș Petru Alexandru a primit medalia de aur a competiției învingându-l în finală pe Alin Mihai. Podiumul a fost completat de Ionuț Eduard Șerban.

Categoria Seniori: Ion Florin

Categoria seniorilor s-a ridicat la nivelul competiției oferind de asemenea meciuri spectaculoase. Câștigătorul, Florin Ion, cel mai învârstă concurent al ediției a reușit să se impună în finala disputată cu Ceaunaș Cosmin, mezinul acestei categorii de vârstă. Cosmin a cerut permisiunea staff-ului să participe la categoria seniorilor deși, din punct de vedere al anului nașterii se încadra la categoria de vârstă 16-18 ani. Acesta a fost învins în finală de Ion Florin după ce trecuse în semifinale de Tacu George, cel ce avea să își asigure medalia de bronz a competiției.

Echipa Bătălia Portarilor România felicită toți participanții ediției de la Galați și vă așteaptă cu forțe proaspete la edițiile viitoare!

#BPGalați #DucemPortariiLaUnAltNivel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *